Lig je er wakker van dat je niet voldoende klanten kunt helpen? Weten de mensen jouw organisatie wel te vinden? Heb je het idee dat jullie er alles aan doen om zichtbaar te zijn, maar lijkt het onmogelijk om de juiste mensen te bereiken?

Dat zijn zomaar wat vragen waar veel organisaties in zorg en welzijn mee worstelen. Er moet toch een manier zijn te zorgen dat jouw organisatie zichtbaar en aantrekkelijk wordt voor de juiste mensen?

Er zijn gelukkig inderdaad manieren om dat te bereiken. Maar je moet er wel wat voor doen. Het vraagt inzicht in wie je klanten of vrijwilligers zijn, waar je ze kunt vinden en op welke manier ze aangesproken willen worden.

Ik kan je daarbij helpen. In een online training die deze herfst gelanceerd wordt, ga je onder begeleiding aan de slag om je doelgroep te bepalen. Je leert hem kennen en maakt een plan van aanpak waarmee je in eenvoudige stappen je communicatie kunt aanpassen.

Wil je geen online training, maar heb je wel hulp nodig? Neem contact op en samen kijken we wat ik voor jouw organisatie kan betekenen.