Heleen van Egmond

In 1998 kocht ik mijn eerste computer en verstuurde ik mijn eerste e-mail. Wat vond ik dat spannend! Mijn zus had al een computer dus zij vertelde me aan de telefoon hoe het moest. Vervolgens hingen we op, want de internetverbinding liep over dezelfde lijn. Met veel kabaal kwam de internetverbinding tot stand en verstuurde ik mijn allereerste mail.

Vanaf dat moment hebben computers en internet mijn aandacht. Ik wil weten hoe het werkt en waarom het werkt. Vooral social media en de mogelijkheden van digitale communicatie vind ik geweldig. Bloggen is mijn hobby en mijn laptop is mijn beste vriend. Nou ja, bijna dan ;-).

Ik ben Heleen van Egmond en ik help graag anderen met zaken rondom PR, internet en sociale media.

Heleen van Egmond

Ik word blij van vragen als:

• Heleen, weet jij hoe dit werkt?
  • Heleen, waarom lukt dit niet?
  • Heleen, hoe moet ik…?

Dan ben ik er al om te helpen. En om uit te leggen hoe het werkt, hoe het makkelijker kan en welk geweldig programmaatje je kunt gebruiken.

Geen vraag is mij te dol. 🙂

En ik word ook blij van vragen als:

• Wat moeten we op Facebook zetten?
  • Hoe krijgen we meer volgers op Instagram?
  • Hoe kunnen we onze website verbeteren?

Dan beginnen alle radertjes te draaien, schieten er ideeën door mijn hoofd en beginnen mijn handen te jeuken om aan de slag te gaan.

PR voor Stichtingen

Ik ontdekte dat ik mijn ervaring met computers, internet en sociale media samen kan brengen met mijn liefde voor communicatie en PR. En dat ik daar anderen mee kan helpen.

Vanuit mijn bedrijf Onbeperkt Online maak ik websites en help ik mijn klanten met het verbeteren van hun PR. Met PR voor Stichtingen richt ik me op alle vragen rondom PR. Want ik zie dat daar voor veel stichtingen nog wat te leren valt.

Mijn hond MarietjeVerder ben ik, heb ik, doe ik:

• Gelukkig getrouwd met een tuinder. We kweken snijbloemen in het mooiste stukje van Beverwijk.
  • Moeder van drie puberende kinderen. Twee meiden en een jongen. Eigenwijs, maar vooral lief en leuk.
  • Een hond, Marietje. Een fantastische vuilnisbak waar ik heerlijk mee kan wandelen.
  • Een kat, Olliver. Een echte buitenkat die het liefst op muizen jaagt.
  • Een maagverkleining gehad en ruim 40 kilo afgevallen. Daar kun je meer over lezen in mijn blog Wannabegreen.
  • Basketbal bij de leukste basketbalvereniging uit Heemskerk. We winnen nooit, maar hebben veel lol.
  • Een laptop, een Acer Aspire V Nitro met een 17 inch scherm. Een bakbeest en mijn trouwe metgezel.
  • Te vinden op bijna alle social media kanalen, maar ben het meest actief op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram.

Wil je meer weten?

Bel 06-13738548 of mail heleen@prvoorstichtingen.nl